Adela Popescu traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Radu Valcan. Rivali la locul de munca, insa fac o echipa pe cinste acasa. Cei doi au impreuna 2 baieti, insa au refuzat sa apeleze la serviciile unei bone pentru a-i creste pe cei mici, iar ei se ocupa, primind ajutor din partea bunicilor.

Cei doi s-au cunoscut pe platorile de filmare ale unei telenovele romanesti, iar de atunci au ramas impreuna. Cand si-au dat seama ca vor sa isi petreaca impreuna tot restul vietii, cei doi s-au casatorit si acum au impreuna doi baieti minunati. Momentul in care Adela Popescu va anunta cea de-a treia sarcina nu este departe.

Proaspata mamica a declarat ca isi doreste foarte mult si o fetita, iar daca asta inseamna sa faca si cel de-al treilea copil, atunci isi asuma acest lucru. Radu Valcan este in totalitate de acord cu sotia lui. Insa pana la cel de-al treilea copil, ei sunt nevoiti sa isi faca programul in functie de copiii lor.

Iar daca Radu a fost plecat impreuna cu baietelul cel mare si Adela voia sa mearga la sala, prezentatoarea Tv nu a stat mult pe ganduri si si-a luat baietelul cu ea. A imparatsit acest lucru cu internautii, starnind admiratie din partea tuturor:

“Pe asta chiar n-am mai facut-o, sa merg la sala cu copilul…Doamne, Dumnezeule…dar este un inceput pentru toate! Am fost la pilates cu copilul, se mai intampla, Radu a plecat cu Alexandru la cinema si asta a fost situatia, nu am avut cu cine sa-l las pe pitic.

Puteam sa aman, da scuze ne gasim tot timpul. Copilul s-a jucat linistit pe paturica lui si mami si-a facut antrenamentul.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here