Carmen de la Salciua si Culita Sterp s-au despartit dupa o nunta ca in povesti, cand toata lumea astepta o invitatie la botez, ei au anunta ca divorteaza. Pe fanii lor i-a luat prin surprindere aceasta hotarare, ei formand un cuplu atat pe scena, cat si in viata privata.

Au format unul dintre cele mai indragite cupluri de interpreti de muzica populara si de petrecere, insa au luat decizia de a se desparti atunci cand Carmen nu a reusit sa treaca peste faptul ca sotul sau a inselat-o. Pentru prima data, cantareata a povestit cum a cunoscut-o pe fosta sa amanta.

Este vorba despre o femeie din Resita, cu care Culita s-a intalnit si inainte de nunta lor, dar si dupa, pe care Carmen a intalnit-o intamplator, iar ea i-a aratat toate mesajele pe care si le-au trimis in aceasta perioada, dar si poze in care apareau impreuna. Totul s-a intamplat la foarte putin de la nunta lor, insa a vrut sa puna aceasta infidelitate pe seama “unei rataciri de moment” a sotului sau, asa ca a luat decizia de a-si salva casnicia.

Din pacate, cantareata nu a reusit sa treaca peste acel moment, iar mesajele si pozele pe care le-a vazut in telefonul amantei sotului sau ii tot reveneau in minte. Ruptura a avut loc in timpul unei vacante in Dubai, cand s-au certat foarte tare, iar Culita a plecat din camera de hotel si s-a intors abia dupa cateva ore. Intre timp, Carmen a cautat bilet de avion pentru a se intoarce mult mai repede in Romania.

Sotul sau a ramas in Dubai si s-a intors abia dupa cateva zile, timp in care cantareata isi facuse bagajul si se mutase, iar el nu a mai cautat-o de atunci. Bruneta a marturisit ca a vorbit cu Cosmin, cel despre care se spune ca este iubitul ei in momentul de fata, insa nu s-a pus niciodata problema unei relatii:

“E prietenul nostru comun. El are restaurant la Sibiu si mergeam des acolo si cantam. Ne-am imprietenit, am fost la el la gratar. O relatie de amicitie. Puteam discuta orice cu el, un baiat foarte ok. Eram plecati in Dubai in concediu. Eram pe finalul relatiei. Ne-am certat, nu am pus nicio poza cu el. Nu stiam cu cine sa vorbesc, simteam ca nu mai rezist. Am vrut sa o sun pe mama, dar m-am oprit, pentru ca stiu ca orice parinte sufera pentru copil. L-am sunat pe Cosmin. Nu stiu de ce am facut-o. L-am sunat si i-am spus ca ne-am certat.

Mi-a spus sa stau linistita, ca o sa ne impacam. Am izbucnit in plans, toata lumea spunea acelasi lucru. Am inceput sa ma destainui. I-am spus ce am patit. A vazut ca sunt o femeie care iubeste.  M-a intrebat cu cine am vorbit si i-am spus. Dar nu parea suparat. As fi vrut sa vad ca e gelos ca vorbesc cu un alt barbat.”

Aceasta a rabufnit la adresa sotului sau: “El acum este intr-o relatie. El e intr-o relatie si spune asta despre mine? A venit de Revelion cu ea de mana, acolo unde noi am cantat. Mihaela a stat cu el si cu baietii din formatie la aceeasi masa. Sa nu ma intrebi cum m-am simtit. Mi-a trecut. S-a intamplat si asta. L-am vazut cu ea de mana, se potrivesc. Le doresc mult noroc in viata. Ii doresc succes ei sa poata schimba ce nu am putut schimba eu.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here