Desi a trecut recent printr-un divort dureros, Hannelore de la “Insula Iubirii” nu s-a inchis in casa, ci din contra, a ales sa profite din plin de momente frumoase alaturi de prietenele ei. In weekendul acesra, blonda a iesit cu fetele in club, iar tinuta ei a fost una care a atras atentia tuturor.

Pe contul sau de socializare, Hanne a postat o imagine in care apare alaturi de prietenele ei. Fosta sotie a lui Bogdan nu a avut absolut nicio retinere in a purta una dintre cele mai provocatoare rochite din garderoba, mai ales ca are o silueta de invidiat pe care poate sa o puna in valoare.

Rochia purtata, stramta si crapata pe picior i-a pus in evidenta corpul perfect, iar mesajele au curs lant, multi dintre prietenii ei virtuali fiind surprinsi de cat de indrazneata este Hanne acum de la despartirea de Bogdan.

Fosta concurenta de la Insula Iubirii si-a lansat recent o colectie de rochii de mireasa. Ea mai are si alte afaceri din care scoate bani. Dupa separarea de Bodan, hannelore isi vede de viata ei, fiind foarte preocupata de afacerile ei. Hanne a devenit creatoare de moda si a lansat prima ei colectie de rochii. Blonda a participat la un eveniment organizat in Timisoara unde a avut un stand cu rochii de mirese. Acestea sunt comercializate sub brandul “Reflection by Hannelore”, iar fosta sotie a lui Bogdan a explicat ca rochiile sunt unicat si ca sunt caracterizate de “simplitate, eleganta si rafinament” asa cum declara chiar creatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here