Dan Capatos prezinta unul dintre cele mai longevive show-uri de televiziune din Romania. Desi si-a schimbat numele de cateva ori, chiar si coprezentatorii, insa el nu a fost schimbat niciodata. Iar seara de luni a fost prima data cand nu s-a putut prezenta la locul de munca, din pricina unei probleme medicale.

Dan Bordea a fost cel care i-a tinut locul cu succes, beneficiind si de ajutorul lui Andrei Stefanescu, ambii avand experienta in televiziune si in prezentarea emisiunilor in direct, care necesita o mai mare atentie.

Luni seara, din cauza problemelor medicale, Dan Capatos a fost nevoit sa stea acasa, dar nu a ratat niciun minut din emisiunea “Xtra Night Show”, trimitandu-le constant mesaje colegilor sai. Din pacate, enterocolita l-a tinut departe de locul sau de munca, insa a depus eforturi pentru a fi prezent marti seara si a povestit prin ceea ce a trecut:

“Nu mai este un secret ca am lipsit ieri. Incerc sa fac fata astazi provocarii de a sta aici. In primul rand, vreau sa multumesc unor persoane care au reusit prin profesionalism si prin lupta lor cu boala sa ma aseze in pozitie verticala, si mai ales, pe un scaun normal, ca pe altfel de scaune am tot stat zilele astea… Le multumesc si colegilor din echipa minunata care au facut ca lipsa mea sa nu fie simtita absolut deloc.

In primul rand, celor din echipa si apoi celor de aici, care au venit in fata dumneavoastra, impreuna cu Andrei Stefanescu, cel care i-a tinut locul lui Bordea, el fiind ocupat sa-mi tina locul mie, Vicai, lui Catalin, si mai ales dumneavoastra. Se pare ca am creat un produs care merge si fara piesele importante si asta este cel mai important. Le multumesc si celor care m-au sustinut. Ar putea fi un moment de stand-up ce am patit zilele astea. O sa va rog sa aveti indulgenta cu mine in seara asta pentru ca nu sunt inca la capacitate maxima si puterile imi sunt diminuate.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here