Hannelore a fost, probabil, cea mai controversata concurenta de la “Insula Iubirii”. Asta datorita caracterului ei. A reusit pana si pe Radu Valcan sa il scoata din sarite pentru ca nu voia sa recunoasca niste lucruri evidente. Insa timpul nu a fost pierdut, iar blonda si-a facut curaj acum.

Venita impreuna cu Bogdan, nu a crezut niciodata ca tocmai ea va reusi sa se indragosteasca la aceasta emisiune, ci doar voia o confirmare de la Bogdan ca ii este fidel. Insa lucrurile nu se intampla asa cum ti le programezi, iar in viata ei a aparut un barbat asa cum isi dorea, dar i-a dat cu piciorul, dorindu-si un barbat pe care sa il poata controla, iar Bogdan ii era la indemana.

A renunta la un barbat de care s-a indragostit nebuneste, dupa cum a declarat, pentru confortul de acasa, iar acest lucru nu i-a adus decat o casnicie ratata, acum fiind nevoita sa treaca printr-un divort. Dar Hanne si-a facut curaj si a recunoscut tot ceea ce s-a intamplat in Thailanda, declansand, intr-un final, un val de reactii pozitive la adresa sa pentru ca a avut curaj sa recunoasca:

“Realitatea pura si adevarata 
Recunosc ca in ultima vreme am mintit, da, am mintit si m-am mintit. Am plans si nu stiam de ce, am refuzat si nu stiam pentru ce. Am ajuns la ideea ca da, voi aveti dreptate, am mintit, mint si m-am mintit si v-am mintit. Si astfel am pierdut, am pierdut sansa sa cunosc macar un om minunat, pe el, printul pe cal alb. Cine stie ce ar fi fost, poate mult, poate putin, poate nimic, poate doar un prieten important. Am invatat ceva important datorita Insulei iubirii: ca viata se traieste nu se ingroapa, ca sentimentele se recunosc si nu se ascund, ca oamenii se schimba mereu si nu se cimenteaza pentru eternitate si ca nu trebuie sa ne fie frica, sa ne ascundem. Sa fim asa cum suntem.

Da, Andy e un barbat frumos si mi-a placut, e un barbat interesant, m-a atras si am vrut sa ma ascund. Dar am gresit si realitatea ati vazut-o voi. Ma bucur ca l-am cunoscut si de asemenea sotul meu sau fostul, e un om bun, care m-a sustinut si care a fost alaturi de mine, am avut momente frumoase dar si grele, un barbat langa care m-am maturizat, am invatat si fata de care in unele situaţii am gresit, un om minunat, dar nu ne potrivim, poate nu acum sau poate nici in viitor. Dar asta nu e o problema, experientele vietii sunt bine venite, pentu asta traim. Suntem diferiti si viata ne ofera surprize, sa le traim si sa nu ne mintim!

In legatura cu verigheta, acest minunat simbol al uniunii, cercul perfect care continua si nu se intrerupe niciodata…un adevar stabilit de mii de ani…il respecti dar..oamenii mai iau si o pauza, relatiile se schimba, se transforms si regenereaza. Sa luam exemplu de la natura: totul are un inceput si un sfarsit si sa nu regretam, sa traim, sa respectam si sa lasam resentimentele la o parte.
O femeie poate fii cea mai puternica atunci cand este subestimanta si se renaste atunci cand altii se asteapta mai putin.
Un inceput de an frumos, plin de realizari si o zi minunata va doresc tuturor!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here