Hannelore a luat dezicia de a-si testa iubitul la cunoscuta emisiune “Insula Iubirii”, insa surpriza a venit din partea ei, pentru ca s-a indragostit iremediabil si nebuneste de ispita Andy. Abia cu o zi in urma, Hanne a reusit sa recunoasca tot ce s-a intamplat in Thailanda.

Existau speculatii bazate pe relatia lui Hannelore si Bogdan, iar cei doi au recunoscut ca s-au despartit dupa ce si-au sters fotografiile depe retelele de socializare, ambii aparand in public fara verighete. Cel care a recunoscut primul a fost Bogdan, facand anuntul pe retelele de socializare, pentru ca primea foarte multe intrebari legate de subiect.

La cateva ore, a confirmat si Hannelore  ca s-au despartit si un mesaj de multumire catre fostul sau sot, caruia ii multumeste pentru toate momentele frumoase din viata ei si pentru faptul ca a sprijinit-o constant, dorindu-i numai bine pe viitor. Insa in acelasi mesaj ea a recunoscut si ceea ce a simtit pentru Andy, evident pentru toata lumea.

Si-a facut curaj si a recunoscut public toate sentimentele pe care le avea si motivul pentru care a renuntat la a incerca o relatie cu Andy, preferand sa aleaga comoditatea data de relatia pe care o avea de sase ani cu Bogdan.

La mesajul ei a avut si Andy un raspuns, cu subinteles. Ce-i drept, fiecare il poate interpreta diferit, barbatul nu vrut sa dea mai multe explicatii sau sa le rasunda in vreun fel prietenilor sai virtuali:

“Unii pasi trebuie sa fie luati singuri. E singura cale de a-ti da seama unde trebuie sa te duci si cine trebuie sa fii”, a scris Andy.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here