Este prima dată când se întâmplă una ca asta. Regina Elisabeta a fost cea care a decis că vrea să meargă la un eveniment însoțită doar de Meghan Markle.

Fosta actriță, actuală Ducesa de Sussex a fost pentru prima dată la un eveniment însoțită doar de Regina Angliei. Au participat împreună la inaugurarea podului Gateway Bridge și a Teatrului Storyhouse în Chester.

S-au vehiculat prin presă zvonuri conform cărora regina Elisabeta nu o place deloc pe Meghan Markle, însă de curând cele două au mers împreună la un eveniment oficial cu Trenul Regal. Până nu de mult, doar seniorii aveau permisiunea de a circulă cu acesta, însă se pare că regina vrea să schimbe regulile. Meghan nu a beneficiat de prezența lui Harry pentru a o ajută cu protocolul regal, iar această s-a simțit puțîn stânjenită, dar Regina Elisabeta a fost foarte îngăduitoare cu ea și a ajutat-o.

Meghan a avut un moment în care nu știa ce trebuie să facă, atunci când trebuia să se urce în mașînă care le-a transportat de la gara. Ducesa de Sussex aștepta îndrumare de la asistenții regali, însă salvarea a venit din partea Reginei Elisabeta, care i-a făcut semn să urce prima în mașînă, atunci când a întrebat-o cum dorește să procedeze. Pe parcursul evenimentului se pare că cele două s-au simțit foarte bine, au ras foarte mult, iar Meghan nu s-a simțit deloc stânjenită de prezența reginei. Ducesa de Sussex a cucerit simpatia tuturor și s-a descurcat foarte bine in această vizită oficială.

Meghan Markle va prelua una din obligațiile preferate ale Reginei Elisabeta

Judecând după ultimele fotografii cu Meghan Markle și Regina Elisabeta, am putea spune cu certitudine că cele două se înțeleg foarte bine. Pe lângă primirea călduroasă pe care a primit-o, se pare că Regina Elisabeta îi va oferi lui Meghan Markle și una dintre obligațiile ei regale preferate.

Regina Elisabeta îi cedează lui Meghan Markle una dintre obligațiile ei
Pe 14 iunie, la mai puțin de o lună de când a devenit în mod oficial regalitate, respectiv Ducesă de Sussex, Meghan Markle a călătorit împreună cu Regina Elisabeta a II-a către Cheshire, în Anglia, cu trenul privat al Reginei. Meghan a fost prima regalitate tânără care s-a bucurat de o călătorie cu trenul regal, făcând-o chiar mai devreme decât Prințul William și Kate Middleton, ba chiar înaintea soțului ei, Prințul Harry. Și aruncând o privire asupra fotografiilor din acea zi, îți poți da seama că lucrurile au decurs minunat între Ducesă și Regină.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here