In momentul de fata, Mihaela Radulescu este una dintre cele mai cunoscute si apreciate vedete din Romania! In varsta de 49 de ani, aceasta se poate mandri cu o avere impresionanta, iar daca adaugam faptul ca este celebra, are un baiat sanatos, iar iubitul ei este cunoscut de intreaga planeta, putem spune ca are o viata perfecta.

Nu a provenit dintr-o familie cu mari posibilitati financiare si o buna perioada a simtit ceea ce inseamna sa ai anumite lipsuri. Insa acest lucru nu a facut decta sa o motiveze si sa o ambitioneze, iar acum sa fie o femeie independenta din toate punctele de vedere. Si-a incercat norocul ca si instructor de gimnastica aerobica, a fost secratara primului purtator de cuvant al Guvernului de dupa 1989, a devenit sefa de cabinet la Senat, ca mai apoi sa se orienteze catre ceea ce ii placea cel mai mult – devenind organizator si director adjunct al concursului international al agentiei Elite.

In tot acest timp a frecventat cursurile a patru facultati din Bucuresti: 3 ani la Facultatea de Educatie Fizica si SPort, doi ani la filologie, un an la Facultatea de Psihologie, apoi s-a reorientat catre arta si a ales sa urmeze trei ani cursuri de regie la Facultatea de Arta Hyperion, insa nu a absolvit nici una dintre cele 4.

In timpul facultatii, aceasta facea rost de bani intr-un mod inedit: “In perioada in care eram studenta la IEFS, castigam un ban in plus facand pe soferita de taxi prin Regie. Nu luam decat batrani si femei. Opream Oltcitul personal langa ei si intrebam: „Nu vreti sa va duc eu?’. Eram „ilegalista’, nu aveam acte pentru asa ceva. Abia dupa 1989 mi-am luat autorizatia de taximetrist.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here